PVC Schuiframen, een Leven Lang Topkwaliteit

Window Plaza bv levert naast gewone ramen ook schuiframen. Ook hier bieden we een erg brede waaier aan systemen, afwerkingsmogelijkheden en opties aan. Zo kunnen we vast ook de schuiframen leveren die aan al uw wensen voldoen.

Meervoudige borsteldichting

Dankzij de standaard gemonteerde labyrintprofielen met vier borstels staan de schuiframen van Window Plaza bv garant voor een hoogstaande wind- en luchtdichtheid.

Om uw schuifraam compleet af te maken, bevestigen we de glaslatten onzichtbaar en het zichtbare beslag in de kleur van het schrijnwerk. Alle schuiframen worden standaard voorzien van een veilige 4-puntssluiting.

Met schuiframen ontstaan er ruimtes vol licht, die zich tot in de natuur uitstrekken.

Uitstekende thermische isolatie en comfort

Kunststof schuiframen uit Window Plaza bv beschikken over hoogwaardige isolatie-eigenschappen door de thermische scheiding van de drempelprofielen. Kies datgene wat bij u past, afhankelijk van de bouwomstandigheden. En natuurlijk staan uw individuele wensen daarbij altijd op de voorgrond.

Window Plaza bv MultiSlide

Met geavanceerde kunststof meerkamerprofielen, een bouwdiepte van 80 en 96 millimeter en hoogwaardig isolatieglas tot 33 mm staat Window Plaza bv MultiSlide garant voor voortreffelijke eigenschappen op het gebied van thermische isolatie. Daarnaast staat het innovatief afdichtingssysteen garant voor maximale wind- en slagregendichtheid alsmede voor optimale geluidsisolatie.

  • Strengste eisen op het gebied van inbraakbeveiliging
  • Inbouwbreedte: 80mm en 96mm
  • Dikte van de beglazing: 4-33 mm
  • Maximale afmetingen van de vleugel: 700x2300 mm of 1300x1950 mm
  • Aantal schuifrails: 2 of op maat