PVC Ramen Afwerking

Uw ramen kunnen ook geleverd worden met talrijke extra producten.

Ventileren: voor u en uw woning!

Uw nieuwe ramen sluiten uw woning volledig af. Er zijn geen spleten en kieren meer aanwezig, wat een ontzettend goeie isolatie geeft. Doordat de nieuwe ramen zo goed afsluiten mag regelmatige verluchting niet vergeten worden.

Raamventilatie zorgt voor circulatie van verse lucht in uw woning en garandeert zo een gezond en aangenaam klimaat in huis. Verluchtingsroosters Renson THM 90 EVO en Renson AR 75 zijn uitstekende zelfregelende ventilatieroosters die ervoor zogen om lucht en niets anders dan lucht binnen te laten. De roosters beschikken over een pollenfilter en zorgen ervoor dat er bij hevige wind nooit te veel koude lucht doorstroomt.

  • Jaloezieën Sint Niklaas
  • Jaloezieën isolerende ramen - IDEAL 4000
  • Jaloezieën besparen energiekosten
  • Jaloezieën besparen energiekosten

Jaloezieën Venus

Venus jaloezieën zijn een zeer interessante oplossing voor PVC en ALU ramen. De jaloezieën zijn sierlijk met een platte bak, die perfect samengaat met de vleugel. Het is enkel met een koort te bedienen.

De jaloezieën worden ontzichtbaar gemonteerd op de glaslat van het raam en worden vervolgens met twee dunne lijnen vastgezet aan de onderkant van het raam. Zo kan het raam gewoon openstaan terwijl de jaloezieën netjes tegen het raam blijven hangen. De decoratieve platte banden door de Venus jaloezieën maken het geheel mooi af. De aluminium jaloezieën zijn leverbaar in 16mm en 25mm breed.