Persoonlijk advies

De mogelijkheden van onze op maat gemaakte ramen, deuren en rolluiken zijn gigantisch. Heeft u speciale wensen of zoekt u de beste oplossing voor uw wonnng? Laat u dan persoonlijk adviseren bij het samenstellen van uw ramen.

Showroom

Wenst u onze ramen, deuren, rolluiken en poorten het liefst met eigen ogen bekijken? Dan kunt u het beste onze showroom bezoeken. Daar kunt u onze producten op uw gemak bekijken in allerlei opstellingen.

Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren over alle mogelijkheden.

Persoonlijk advies bij u thuis

U kunt ook gratis een afspraak maken met één van onze adviseurs bij u thuis. Zij kunnen u modellen en kleurenstalen tonen en u uitgebreid informeren over alle typen ramen, deuren, rolluiken of de verschillende bijbehorende mogelijkheden. Met een ruwe schets, gedetailleerde tekening of een 3D programma maken zij u duidelijk welke oplossingen in uw situatie mogelijk zijn.

Inmeetservice

Het voordeel van een bedoek aan huis is dat onze adviseur meteen de ramen kan opmeten. Wij nemen daarna ook de verantwoordelijkheid voor de juistheid van de maten. Niets is immers ergelijk dan een raam die net niet past.

Advies ramen en deuren gent

Waarom Window Plaza bv?

Persoonlijke Service

Onze service stopt niet na verkoop!

Verhouding prijs kwaliteit

Een goed product voor een prima prijs!

Ervaren vakmensen

Een team van gekwalificeerd personeel woor uw project

Levering op de werf

Wij leveren zowel thuis als op de werf!

Meewerkende zaakvoerder

Wij staan voor kwaliteit dankzij jarenlange ervaring

Workshops en opmeetservice

Leer zelf ramen en deuren te plaatsen!