Inbraakwerend Glas voor Ramen

Inbraakwerend of Anti-vandalisme glas is een type beglazing dat wordt samengesteld uit verschillende lagen glas met daartussen kunststoffolie. Inbraakwerend glas barst wanneer er met harde voorwerpen op geslagen wordt maar men kan er dan nog steeds niet doorheen.

Glas met factor tussen U = 0,4 W/m2K en U = 1,0 W/m2K

Inbraakwerende beglazing hebben een U-waarde tussen 0,4W/qmK en 1,0W/qmK afhankelijk van dubbel of driedubbel glas volgens de Europese Norm EN 356. De glazen constructie is 4/16/4 (4mm floatglas / 16mm ruit scheiding / 4mm floatglas) bij dubbel glas en 4/12/4/12/4 (4mm floatglas / 12mm ruit scheiding / 4mm floatglas / 12mm ruit scheiding / 4mm floatglas) bij driedubbel glas.

Hoe werkt Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas bestaat uit verschillende glasplaten afhankelijk van type isolatieglas, die onder hoge temperatuur zijn versmolten met een sterke, transparante kunststof folie. Dit folie is taai van structuur en erg moeilijk te scheuren.

Inbraakwerende beglazing voor PVC ramen

Contacteer ons via 0800 266 09 voor een vrijblijvend offerte

Onze ramen en deuren zijn 100% Belgische PVC Ramen Belgische Productie

Vraag uw GRATIS offerte Bereken de prijs van uw ramen online!

Premies en Subsidies Inbraakwerend Glas

Vervangt u ramen van enkel glas of laag rendements-dubbel-glas met hoogrendementsglas, dan komt u in aamerking voor verschillende premies. U krijgt een premie van uw netbeheer voor het plaatsen van hoogrendementsglas en een verbeteringspremie indien uw woning minsents 20 jaar oud is. Is uw woning meer dan 25 jaar oud dan komt u in aanmerking voor een renovatiepremie. Daarnaast zijn er verschillende subsiedies per gemeenten die samen met uw aannemer aangevraagd kan worden.