Drievoudig of Driedubbel Glas voor Ramen

Drievoudig of driedubbel glas is een nieuwe generatie superisolerende beglazing voor gebruik in ramen. Driedubbele beglazing van Window Plaza bv bevat twee innoverende coatings met zeer hoge isolatiewaarde. Naast comfortabel is driedubbel glas ook milieuvriendelijk en biedt zij een duurzame oplossing in het licht van de stijgende energieprijzen.

Thermisch isolrend glas met driedubbel beglazing

Glas met factor U = 0,74 W/m2K

Driedubbele beglazing hebben een U-waarde van 0,74W/qmK volgens de nieuwe glasnorm NBN S 23-002. De glazen constructie is 4/12/4/12/4 (4mm floatglas / 12mm ruit scheiding / 4mm floatglas / 12mm ruit scheiding / 4mm floatglas).

Ramen met Uw-waarde tussen 0.81 W/m2K en 0.98 W/m2K

Een combinatie van een super islorende raamprofiel van het merk Aluplast - IDEAL 8000 met U-waarde van 0,77 W/m2K en driedubbel glas van U = 0,74 W/m2K behaalt een Uw-waarde tussen 0.81 W/m2K en 0.98 W/m2K.

Ramen met Uw-waarde tussen 0.99 W/m2K en 1.06 W/m2K

Een combinatie van een hoog islorende raamprofiel van het merk Aluplast - IDEAL 5000 met U-waarde van 1,05 W/m2K en driedubbel glas van U = 0,74 W/m2K behaalt een Uw-waarde tussen 0.99 W/m2K en 1.06 W/m2K.

Thermisch isolrend glas voor ramen met driedubbel beglazing

Contacteer ons via 0800 266 09 voor een vrijblijvend offerte

Onze ramen en deuren zijn 100% Belgische PVC Ramen Belgische Productie

Vraag uw GRATIS offerte Bereken de prijs van uw ramen online!

Voordelen driedubbel glas

  • 5 Maal beter isoleert t.o.v. enkel glas en 2 tot 3 maal beter dan dubbel glas.
  • Meer comfort: Geen koudezone waardoor u in de winter nog steeds vlakbij het raam kan zitten zonder een koudegevoel in uw rug te hebben.
  • Bij driedubbel glas kan allerlei opties gekopeld worden, zoals ventilatieroosters, zonwering en akoestische isolatie.

Nadelen driedubbel glas

  • Driedubbel glas is zwaarder en dikker dan dubbele beglazing en daardoor niet zomaar in alle profielen in te bouwen.
  • Niet optimaal voor renovatie van oude huizen. In de meeste gevallen bent u beter af door uw oude ramen te vervangen door dubbel glas met goed isolerende profielen, zoals Super Isolerende Profiel IDEAL 8000.

Premies en Subsidies Driedubbel Glas

Vervangt u ramen van enkel glas of laag rendements-dubbel-glas met hoogrendementsglas, dan komt u in aamerking voor verschillende premies. U krijgt een premie van uw netbeheer voor het plaatsen van hoogrendementsglas en een verbeteringspremie indien uw woning minsents 20 jaar oud is. Is uw woning meer dan 25 jaar oud dan komt u in aanmerking voor een renovatiepremie. Daarnaast zijn er verschillende subsiedies per gemeenten die samen met uw aannemer aangevraagd kan worden.