Eigen plaatsing

01stap

Productkeuze en opmeting

Eerst en vooral kunt u ons uitgebreid aanbod op onze website bekijken, bestellen of kunt u langskomen in onze toonzaal. Indien u geïntereseerd bent in één van onze producten, kunt u ons er steeds bijkomend advies over vragen. We maken u een volledig vrijblijvende gratis offerte.

Zodra alles geregeld is, komen we langs om alles op te meten zodat we kunnen beginnen met het produceren van uw ramen.

02stap

Productie

Onze ramen, deuren, rolluiken en poorten worden steeds op maat gemaakt worden volgens uw keuze. Dit gebeurt in hoogtechnologische machineparken. Dit gaat van modern tot klassiek, basic tot primium, in combinatie met pvc of stalen vulling.

03stap

Plaatsing

Na de opmeting en productie van uw product, komt er een team van vakmannen langs om alles te instaleren. Onze plaastingsploegen zorgen steeeds voor en uitstekende oplevering van uw realisatie door hun jarenlange ervaring.

04stap

Dienst na verkoop

Window Plaza bv is gegroeid dankzij een passie voor service en klantenvriendelijkheid. Daarkom kiest Window Plaza bv voor de afwerking van zijn producten steeds voor de beste kwaliteit en krijgt u 15 jaar garantie op onze ramen.

Mocht u ondanks alle goede zorgen toch nog een probleem hebben, of u heeft een vraag of opmerking, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze dienst-na-verkoop.

ramen en deuren laten plaatsen temse

Waarom Window Plaza bv?

Persoonlijke Service

Onze service stopt niet na verkoop!

Verhouding prijs kwaliteit

Een goed product voor een prima prijs!

Ervaren vakmensen

Een team van gekwalificeerd personeel woor uw project

Levering op de werf

Wij leveren zowel thuis als op de werf!

Meewerkende zaakvoerder

Wij staan voor kwaliteit dankzij jarenlange ervaring

Workshops en opmeetservice

Leer zelf ramen en deuren te plaatsen!