Over Window Plaza bv

is een dochter onderneming van Hoogstraate Bouw. Window Plaza bv heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het leveren , aan een grote kring tevreden klanten , van oplossingen op het gebied van PVC en aluminium ramen, deuren, rolluiken en garagepoorten.

Kiezen voor een Belgische Ramen Specialist

Window Plaza bv is uniek in Belgie. Geen enkel ander bedrijf in ramen, deuren, rolluiken en garagepoorten heeft zo'n compleet en uitgebreid assortiment producten op maat. Onze producten worden voortdurend geoptimaliseerd en afgestemd op de wensen van onze klanten. Onze producten zijn daardoor gebruiksvriendelijk, stijlvol, duurzaam en bieden optimale bescherming.

In samenspraak met vertegenwoordigers en wetenschappers optimaliseert Window Plaza bv haar PVC Ramen en Deuren continu en past deze aan de wensen en noden van de consument aan. Elk PVC of aliminium raam is het resultaat van technische deskundigheid, gedegen marktonderzoek en een uitgebalanceerde vormgeving. Dankzij Window Plaza en het gebruik van hoogwaardige materialen, hebben alle onze PVC Ramen en Deuren een grote mate van stabiliteit en duurzaamheid.

“We zijn een familiebedrijf en dat merk je als je zaken met ons doet. Onze benadering is persoonlijk en we denken altijd met u mee.“

Jonny Hoogstraate, Zaakvoerder

Wat zeggen onze klanten

Ik wil meer te weten komen!

Certificaten & Erkenningen

ISO 9001 : 2008
De experts van het Window Plaza bv-lab monitoren dagelijks de kwaliteit van onze PVC-profielen. Zowel de grondstoffen, de afgewerkte raam- en deursystemen als de geëxtrudeerde profielen worden onder de loep genomen.

Strenge interne kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat we zonder problemen onze ISO-certificatie 9001 (bewijst de degelijkheid van ons kwaliteitsmanagementsysteem) behalen.

Bijna-energieneutraal (BEN)
BEN staat voor bijna-energieneutraal. Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, in heel Europa zelfs.

De superisolrende PVC ramen van Window Plaza bv voldoet aan de BEN-normering. Dankzij het 7-kamerprofiel met thermacore technologie levert het uitstekende thermische en akoestische prestaties.

Erkenning der aannemers
Een bouwonderneming die een overheidsopdracht voor aanneming van werken wil uitvoeren, heeft een erkenning als aannemer nodig. Om erkend te kunnen worden moet de onderneming technisch bekwaam zijn, financiële draagkracht hebbben en zorgvuldig werken uitoefenen.

Window Plaza bv behoort tot de categorie D en ondercategorie D1 klasse 7 en categories E – G klasse 3. Deze is gustig voor het produceren, bewerken en plaatsen van ramen, dueren, rolluiken en garagepoorten.

Confederatie Bouw
De Confederatie Bouw organiseert jaarlijks talrijke evenementen waarbij alle partners uit de bouwwereld elkaar ontmoeten.

Window Plaza bv is lid van de Confederatie Bouw. Met onze kennis optimaliseren wij PVC Ramen en Deuren continu. Wij vertegenwoordigen en nemmen deel aan infosessies en workshops voor producenten.

Waarom Window Plaza bv?

Persoonlijke Service

Onze service stopt niet na verkoop!

Verhouding prijs kwaliteit

Een goed product voor een prima prijs!

Ervaren vakmensen

Een team van gekwalificeerd personeel woor uw project

Levering op de werf

Wij leveren zowel thuis als op de werf!

Meewerkende zaakvoerder

Wij staan voor kwaliteit dankzij jarenlange ervaring

Workshops en opmeetservice

Leer zelf ramen en deuren te plaatsen!